About me

10300284_10204566564154095_14744360848177797_n

Lifestyle of a girl in early twenties.

Beautiful mess and gorgeous chaos.

And while she never felt quite normal, she was no where near crazy. She just loved too much. Choosing to see world through her heart, instead of her eyes.

She’s like a mad scientist in a lab, working day and night. Anarchy is her middle name. Strikingly beautiful, she is the woman who lives in the future.

Ko je Coka Nini? 

Moje ime je Sonja, i rodjena sam novosadjanka. Odrasla sam i zivim u ovom prelepom gradu-Novom Sadu. Imam 25 godina (jos dva meseca onda punim 26 hihi), vodolija sam u horoskopu, cerka sam jedinica. Imam psa, zove se Mina, stvorenje koje zasluzuje posebnu rubriku ovde. Radim, jos uvek se vodim kao student, zanima me i volim gomilu razlicitih stvari.  Pre par godina sam otkrila cari elektronske muzike (najvise mi se dopada neki progressive i tech-house), i zurke na kojima mogu da djuskam slobodno i do iznemoglosti, a sa druge strane opet me mozete naci i na splavovima i u kafanama. Boem sam u svakom slucaju.

U slobodno vreme vec godinama zelim da vodim svoj blog i sa  svetom delim svoja zapazanja i razmisljanja. Zamislila sam ovaj blog, kao mesto gde ce pre svega mlade devojke, deliti svoja iskustva o zivotu, svom nacinu zivota, svemu onome sto nas okruzuje, sve ono sta mi devojke volimo da radimo, moda, sminka, ljubavni jadi, knjige, popusti…ma sta god zamislimo, sve to zelim da objedinim na ovom mestu, koje sam nazvala “Zivot devojke u ranim dvadesetim”. Naprosto sam stranicu nazvala tako jer se i sama nalazim u dvadesetim, no godine svakako nisu bitne, bitno je da mozete svoja iskustva da delite sa mnom, pitate i komentarisete, saveta, jel, nikad dosta…zato budite slobodne i otvorene za sve teme,pitanja i sugestije bice mi drago da ih cujem…nisam bas mnogo bila azurna otkako sam  otvorila blog, nadam se da cu u buduce biti, jer odavno ovo zelim da radim… Trudicu se da pisem o svemu onome sta se desava u zivotu jedne devojke.

XoXo, Coka Nini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s